Tek TÜRKİYE | Edirnekapı Şehitlik Organizasyonu | 27 Haziran 2010 Pazar
Reklamlar
-
22 Haziran 2010, 19:13
baBAha adlı üyeden alıntı
bu ismi böyle değil diye hiçkimse katılmam demedi dediğine
sen bu tech lafına takıldığın andan itibaren kimse ne şehitlerle ilgilenir oldu nede organizsyonun amacı kaldı.. tekrar soruyorum sen daha iyi ismi olan bir organizasyona davet edebiliyormusun???????
oldukça cahilim bu sitede de yeniyim ewet ama bu işleri gayet iyi çözmüş olacak kadar eskiyim bu hayatta, peki sen bu kadar insanın amacını saptırdığın için özür dileyebilecek kadar kültürlümüsün???????
amaç belliyse kimse saptıramaz merak etme...
ben uyarımı yaptım sebebi ile ilgili açıklama bir bana değil herkese yapıldı...
konu kapandı... benim nekadar Türk oldugumu bütür organizasyonlarda genelde en önde saf tutugumu biilen bilir. senin beni yargılama lüksün yok... konun takibindeki mesajları okuyup algılayabilecek beynede sahibim anlaşılan sen pek algılayamamışsın... bu zamana kadar hiç bir taşın altına elimi koymaktanda çekinmedim çekinmemde...
yanlış gördüğümde arkadaşlarımı uyarıcak açıklama yapıldıgında eyvallah diyecek kadar kültürüm ve özgüvenim var şükür.
boşyere uzatıp insanların vaktini çalma........
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Reklamlar
-
22 Haziran 2010, 21:01
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
amaç belliyse kimse saptıramaz merak etme...
ben uyarımı yaptım sebebi ile ilgili açıklama bir bana değil herkese yapıldı...
konu kapandı... benim nekadar Türk oldugumu bütür organizasyonlarda genelde en önde saf tutugumu biilen bilir. senin beni yargılama lüksün yok... konun takibindeki mesajları okuyup algılayabilecek beynede sahibim anlaşılan sen pek algılayamamışsın... bu zamana kadar hiç bir taşın altına elimi koymaktanda çekinmedim çekinmemde...
yanlış gördüğümde arkadaşlarımı uyarıcak açıklama yapıldıgında eyvallah diyecek kadar kültürüm ve özgüvenim var şükür.
boşyere uzatıp insanların vaktini çalma........
Sayın cadı hanım lütfen amacınızı daha açık yazarmısınız
Hatırlatırım; ismini yabancı bulup beğenmediğiniz TÜRKBİKERS ailesinin armasında kara kask değil şerefli TÜRK BAYRAĞI yer almaktadır. Toplantılarımıza onur verirseniz. Üyemiz ŞEHİT YÜZBAŞIMIZIN ailesiyle tanışmanızı da dileriz.
-
22 Haziran 2010, 21:10
AXU adlı üyeden alıntı
ŞEHİTLERİMİZE SAYGI KONVOYU
Tarih: 27 Haziran 2010 Pazar
Zaman: 14:00 - 19:00
Yer: Edirnekapı Şehitliği
Şehir/Kasaba: Edirnekapı, Turkey
Açıklama.Edirnekapı Şehitliği Ziyareti
Şehitlerimize dua edilmesi
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması
Konvoy şeklinde İstanbul turu
http://www.facebook.com/album.php?id...?v=wall&ref=mf
Başka bir forumda konu hakkında yazdıklarımı aynen aktarıyorum:
Birincisine katılan biri olarak geçen sene yaşadığım bir küçük olayı yazmak istiyorum.
Edirnekapı' ya yalaştığımızda mahalle arasından geçerken trafik durduğu sırada bir kahvehaneden iki tane orta yaşlı bey, iki önümdeki araca yaklaşıp birşeyler sordular, sonra önümdeki araca geldiler, o sırada duydum sorduklarını, araç sahiplerine şehitliğe onları da götürüp götüremeyeceklerini soruyorlardı. İkisinden de "hayır" yanıtını almışlar. Sıra bana geldi, "tabii ki, buyrun" dedim.
Kısaca konuştuk, bu organizasyonun hangi partinin organizasyonu olduğunu vs. vs. sordular. Hiçbir siyasi görüşleri bağlantılı olmadığını, birbirlerini hiç tanımayan yüzlerce araç sahibinin, (yüzlerce sayısını medya da biz de abartıyoruz çünkü 200 araç bile yoktu!!) birbirlerini tanımadan internetten buluşarak gerçekleştirdiğimizi anlattım. Yaşı diğerinden biraz daha genç olan, bir iki kere yanlışlıkla ağzından kaçırdığını hissettirdiği hitap şeklini kullandı: "amirim".
Sanırım bu kişiler sivil polislerdi. Anlatmak istediğim nokta ise; PKK veya başka terörist örgütler, veya bu millet üzerinde güvensizlik ve çözülme yaratma politikası güden iktidar sahipleri, amaçlarına çoktan ulşamışlar. Adamların kıyafetleri çok düzgün, yüzleri akça pakça, hitapları son derece düzgün, (dış görünüşe aldanma jargonunu kimse kullanmasın şimdi) olmasına rağmen yukarıda bahsettiğim unsurlar yüzünden toplumumuzda zaten güvensizlik hakim olmuş.
Yani birlik beraberlik zaten yalan olmuş. O kişilerin önümdeki araç sahiplerinin onları almadığını söyledikleri anda o buluşma benim için; çok iyi niyetli, ancak amacına ulaşması çoktan imkansızlaşmış bir buluşma niteliği kazandı. Çünkü dış dünyaya "birlik" mesajı vermek için toplanan bu topluluğun aslında hiç de "birlik olmadığını" adeta "gölgemizden korkar hale getirildiğimizi" görmüş oldum.
İkinci olarak da yol boyunca konvoy dışındaki meraklı araç ve insanlar bayraklara bezenmiş bu konvoyun amacının ne olduğunu sordular. Hepsine aynı cevabı, büyük bir heyecanla verdim: "Tek vatan, tek devlet, tek millet"
Toplanalım, tabii ki toplanalım. Ama Kandil' e gidilmedikten sonra, Habur yerle bir edilmedikten sonra göreceğimiz muamele geçen senekiyle aynı olacaktır: ŞEHİTLER İÇİN, TEK VATAN TEK MİLLET TEK DEVLET SLOGANIYLA YOLA ÇIKARAK TOPLANAN GRUP, TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ İÇİŞLERİ BAKANLIĞINDAN EMİR ALAN GÜVENLİK GÜÇLERİ TARAFINDAN ŞEHİTLİĞE BİLE ALINMAYACAK, SİRKTEN KAÇMIŞ KAÇIKLAR MUAMELESİ GÖREREK YOLLAR ONLARIN DAĞILMASI İÇİN KAPATILACAKTIR.
Bizler de "vay be polis bile bizim için trafiği kapattı" diye sevineceğiz.
-
22 Haziran 2010, 21:19
Bu tartışma çok anlamsız....
TechTurkey denmesi çok da sorun değil bence. Technology Turkey kısaltması sanırım, linkteki siteyi inceledim ve fikrimin gayet mantıklı olduğunu gördüm... İnceleyin görürsünüz
Tek Türkiye ile arasında isim benzerliği olması kimimize göre hoş kimimize göre saçma olabilir ama bu ayrılık notasında tartışmanın bir anlamı yok bence... Birbirimize sert tepki göstermektense öfkemizi teröre saklasak daha iyi olur sanırım. Kuyucadısı fikrini söylemiş baBAha biraz gereksiz sert tepki göstermiş. bence haklı olan haksız olan taraf yok içimizde, haksız olan taraf hala askerimizle çatışıyor, milli bütünlüğümüzü bozmaya çalışıyor ve hala hakettiği tepkiyi göremedi...
Birbirimizi kırmaya gerek yok dostlar
-
22 Haziran 2010, 21:20
Konuyu saptırmaya ne kadar meraklısınız. Böylesine geçirdiğimiz kötü günlerde bile. Adam ne kadar güzel bir başlık açmış. ne kadar güzel bir organizasyon planlanmış. hep denizlere menizlere gezi yapılcak değil.. Kendimize gelelim diye bizi uyarmış... Uzatmayın isterseniz de gelecek varsa geliyorum desin... Hayret bir şey ya..
-
22 Haziran 2010, 22:12
saptırmayalımm...
amaç ve gaye belli
katılımın yüksek olmasını temenni ediyorumm.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:00 ----------
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
22 Haziran 2010, 22:14
@bobber
birilerinin hatırladığını bilmek güzel.
organizasyonun adına takılacak kadar sığ bakabiliyorsanız olaya boşverin evde oturalım. çekirdek çitlenir kaç kişi ölmüş o gün çetelesni tutarız.
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
22 Haziran 2010, 22:29
Poturdak
-
23 Haziran 2010, 00:25
herkes konunun amacının isim üzerinden saptırıldığı ortak görüşünde buluştuğuna göre bende bu gereksiz ve saçma sapan ayrıntıya takılıp kalanlara başka bir cvp vermeyeyim... eminim onlar da çoktan utanıp kıpkırmızı olmuşlardır(yada umarım) üslubumu yumuşatabileceğim bir konu değil ayrıca kimse kusura bakmasın..
VATAN uğruna bir çakıl taşı taşımaya davet edenin yanına koşarakta giderim ama görüyorum ki bazı çok bilmiş insanlar şu soruyu sormayı marifet sayıyor: o taşıdığın taş ne taşı biliyormusun sen???? :@ :@
-
23 Haziran 2010, 00:37
baBAha adlı üyeden alıntı
herkes konunun amacının isim üzerinden saptırıldığı ortak görüşünde buluştuğuna göre bende bu gereksiz ve saçma sapan ayrıntıya takılıp kalanlara başka bir cvp vermeyeyim... eminim onlar da çoktan utanıp kıpkırmızı olmuşlardır(yada umarım) üslubumu yumuşatabileceğim bir konu değil ayrıca kimse kusura bakmasın..
VATAN uğruna bir çakıl taşı taşımaya davet edenin yanına koşarakta giderim ama görüyorum ki bazı çok bilmiş insanlar şu soruyu sormayı marifet sayıyor: o taşıdığın taş ne taşı biliyormusun sen???? :@ :@
bence sen kendıne makara arıyorsun gıbıme gelıyor senın kadar hatta senden fazla önde gıdenlerden sayılır arkadaşlarımız var başlık için başlık sahıbıne sorulmuş oda cevaplamış bunun yakıştığını düşünen olabılır olmayabılırde ama ortak karar orda olunacak şehıtlerımız için ayrıca o şehıtlıkte benım devrelerım yatıyor zamanı geldiğinde lak lak yapmaktan cok vatan için orda hepimiz yatarız yoksa yanılıyormuyum
-
23 Haziran 2010, 00:42
Eskiden olsa Şehitlik Buluşmasına sorgusuz sualsiz yüzlercemiz katılırdık.Lakin
şimdi bakıyorumda daha organizasyon başlamadan burda saçma sapan tartışma
moduna girilmiş yok filistinmiş yok techmiş yok efendim turkbikemiş vs vs.....
yavf topik içeriği belli daha neyi alıp veremiyorsunuz katılan adını yazdırır buluşma
yerine gider gitmez oldu bitti.Her kes kendinden sorumlu kimse kimseyi yargılamasın.
Hani başka bir topik olsa çoktan kiliti yemişti yaa neyse Şehitlerimiz söz konusu ise geri teferruattır.....
Katılım Listesi:
1.arslanfb
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
-
23 Haziran 2010, 00:58
-
23 Haziran 2010, 00:58
arslanfb adlı üyeden alıntı
Eskiden olsa Şehitlik Buluşmasına sorgusuz sualsiz yüzlercemiz katılırdık.Lakin
şimdi bakıyorumda daha organizasyon başlamadan burda saçma sapan tartışma
moduna girilmiş yok filistinmiş yok techmiş yok efendim turkbikemiş vs vs.....
yavf topik içeriği belli daha neyi alıp veremiyorsunuz katılan adını yazdırır buluşma
yerine gider gitmez oldu bitti.Her kes kendinden sorumlu kimse kimseyi yargılamasın.
Hani başka bir topik olsa çoktan kiliti yemişti yaa neyse Şehitlerimiz söz konusu ise geri teferruattır.....
Katılım Listesi:
1.arslanfb
2.groteks
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
amaç belli yol belli. ne ismi ne cismi...
-
23 Haziran 2010, 01:05
şu listeye el atalımda düzelsın yerimi kimseye vermem
-
23 Haziran 2010, 01:08
-
23 Haziran 2010, 01:12
KATILIM LİSTESİ:
1.arslanfb
2.askon
3.groteks
4.sen...
-
23 Haziran 2010, 01:15
AYBERK adlı üyeden alıntı
TURKBIKERS Motosiklet Kulübü olarak planladığımız sürüşü Tech Turkey ŞEHİTLERİMİZE SAYGI KONVOYU ile birleştirmekten gurur duyuyoruz.
TURKBIKERS Motosiklet Kulübünün organizasyonunu üstlendiği Tech Turkey ŞEHİTLERİMİZE SAYGI KONVOYU nu ben ve arkadaşlarım motosohbet.net olarak destekliyoruz...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:12 ----------
KATILIM LİSTESİ:
1.arslanfb
2.askon
3.groteks
4.kuyucadısı+motosohbet.net ailesi
5.?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
23 Haziran 2010, 01:18
groteks adlı üyeden alıntı
birde liste sırası için kavga edelim
istediğin gibi 2. sıra benim 3. sıra senin olsun
gıdenlere liste yapacağız demedıler
şu gün şehit olacaksın
vedanı yaz helalleş ananı babanı gör hiç demedıler
sadece vatan toprağı senın için kucak actı gel dedıler .
sayının sıranın önemi yok kardeşim onlar için ordayız
-
23 Haziran 2010, 01:24
Filistin için binlercesi ayağa kalktı, bir zamanda kalabalık bir güruh hepimiz ermeniyiz hepimiz hırant ız diye bağırdı !!!
20 yaşında dağ gibi evlatlar toprağa gitti, ana babaların yüreğine ateş düştü, milletin içi yandı.
Şehidin kanı alimin mürekkebinden üstündür.... (H.Z MUHAMMET)
Kelimelere takılıp görevimizden geri kalmayalım, şehitlerimiz bizden fatiha bekliyor...
-
23 Haziran 2010, 01:44
askon adlı üyeden alıntı
gıdenlere liste yapacağız demedıler
şu gün şehit olacaksın
vedanı yaz helalleş ananı babanı gör hiç demedıler
sadece vatan toprağı senın için kucak actı gel dedıler .
sayının sıranın önemi yok kardeşim onlar için ordayız
yok kardeşim katılmam ben bu organizasyona. zaten ben organizasyonun isminide beğenmedim. hem nerde ne yiyeceğiz, ne içeceğiz, nasıl eğleneceğiz, mekanlar ne gibi indirim sağlayacak belirtilmemiş
sıra sayı ne farkeder, beni en son sıraya yazın ben sizi takip ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)